بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

امیر حیدری خبر داد: تجهیز یگان‌های نزاجا به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند| احداث منازل سازمانی در ۵۲ نقطه کشور

  • کد خبر: ۱۱۵۸۴۳
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
امیر حیدری خبر داد: تجهیز یگان‌های نزاجا به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند| احداث منازل سازمانی در ۵۲ نقطه کشور
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تجهیزات یگان‌های این نیرو به تسلیحات نقطه زن، دورزن و هوشمند، گفت: دستاورد‌های نظامی، دفاعی و تسلیحاتی نیروی زمینی ارتش، همچون خاری در چشم دشمنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از وضعیت آمادگی دفاعی و توان رزمی عملیاتی تیپ ۳۲۸ متحرک هجومی مریوان، با اشاره به تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند گفت: امروز دستاورد‌های نظامی، دفاعی و تسلیحاتی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچون خاری در چشمان دشمنان قسم خورده این مرز و بوم است.

وی با تأکید بر اینکه یگان‌های نیروی زمینی ارتش همیشه پویا، بالنده و بازدارنده هستند، اظهار کرد: آمادگی بی‌نظیر نیرو‌های مسلح، حکایت از روحیه و انگیزه مضاعف کارکنان آن در دفاع از خاک این مرز و بوم دارد، به گونه‌ای که شبانه روز و با تمام وجود برای امنیت این سرزمین تلاش می‌کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در این بازدید ضمن دیدار چهره به چهره با کارکنان پایور این تیپ عنوان کرد: در امتثال اوامر مطاع فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر ارتقاء منزلت اجتماعی و رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان نیروی زمینی، احداث منازل سازمانی به صورت انبوه در دستور کار این نیرو قرار گرفت.

امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش افتخار دارد منازل سازمانی خود را با بهترین نقشه و تجهیزات تهیه و به کارکنان تحویل دهد، تصریح کرد:  با عنایت خداوند و تدابیر حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) هم‌اکنون در ۵۲ نقطه کشور مشغول احداث منازل سازمانی هستیم، این مهم را از مناطق محروم شروع کرده‌ایم، به نحوی که در ایرانشهر و زاهدان به فضل خداوند توانسته‌ایم به تعداد تمامی متقاضیان، منزل سازمانی احداث کنیم که در آستانه تحویل به کارکنان است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تأکید بر تکریم کارکنان شریف نیروی زمینی گفت: بی‌شک نهضت احداث منازل سازمانی تا رفع نیاز همه یگا‌ن‌ها با قدرت ادامه خواهد داشت.

وی با تأکید بر پیشرفت روزافزون در احداث منازل شخصی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری نیروی زمینی ارتش این است که کارکنان ارجمند در پایان خدمت با افتخار خود، پس از تحویل منازل سازمانی با احترام وارد خانه شخصی خود شوند، ما این گونه کارکنان شریف خود را مورد تکریم قرار می‌دهیم.

امیر سرتیپ حیدری در ادامه ضمن دیدار با کارکنان وظیفه، واژه "سربازی" را، زیبا و با قداست قلمداد و تصریح کرد: براساس فرامین فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) موظف هستیم تا محیط سربازی را برای سربازان خوشایند کنیم تا آن‌ها از قرار گرفتن در این محیط لذت برده و به گونه‌ای تربیت شوند که بتوانند در آینده به عنوان مدیرانی لایق، بار جامعه را به شایستگی بر عهده بگیرند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش سربازان را افرادی بی‌توقع و بی‌ادعا در راه اعتلای ارزش‌های والای اسلامی و الهی عنوان و خاطر نشان کرد: سربازان سلحشور و انقلابی کشورمان، برای برقراری آرامش و آسایش ملت تمام توان خود را بسیج کرده و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نخواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->