طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم محل برگزاری دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر معظم انقلاب: مجلس باید نشانه عزم و اراده ملی باشد | کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد
سرخط خبرها

امیر حیدری خبر داد: تجهیز یگان‌های نزاجا به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند| احداث منازل سازمانی در ۵۲ نقطه کشور

  • کد خبر: ۱۱۵۸۴۳
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
امیر حیدری خبر داد: تجهیز یگان‌های نزاجا به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند| احداث منازل سازمانی در ۵۲ نقطه کشور
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تجهیزات یگان‌های این نیرو به تسلیحات نقطه زن، دورزن و هوشمند، گفت: دستاورد‌های نظامی، دفاعی و تسلیحاتی نیروی زمینی ارتش، همچون خاری در چشم دشمنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از وضعیت آمادگی دفاعی و توان رزمی عملیاتی تیپ ۳۲۸ متحرک هجومی مریوان، با اشاره به تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به تسلیحات نقطه‌زن، دورزن و هوشمند گفت: امروز دستاورد‌های نظامی، دفاعی و تسلیحاتی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچون خاری در چشمان دشمنان قسم خورده این مرز و بوم است.

وی با تأکید بر اینکه یگان‌های نیروی زمینی ارتش همیشه پویا، بالنده و بازدارنده هستند، اظهار کرد: آمادگی بی‌نظیر نیرو‌های مسلح، حکایت از روحیه و انگیزه مضاعف کارکنان آن در دفاع از خاک این مرز و بوم دارد، به گونه‌ای که شبانه روز و با تمام وجود برای امنیت این سرزمین تلاش می‌کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در این بازدید ضمن دیدار چهره به چهره با کارکنان پایور این تیپ عنوان کرد: در امتثال اوامر مطاع فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر ارتقاء منزلت اجتماعی و رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان نیروی زمینی، احداث منازل سازمانی به صورت انبوه در دستور کار این نیرو قرار گرفت.

امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش افتخار دارد منازل سازمانی خود را با بهترین نقشه و تجهیزات تهیه و به کارکنان تحویل دهد، تصریح کرد:  با عنایت خداوند و تدابیر حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) هم‌اکنون در ۵۲ نقطه کشور مشغول احداث منازل سازمانی هستیم، این مهم را از مناطق محروم شروع کرده‌ایم، به نحوی که در ایرانشهر و زاهدان به فضل خداوند توانسته‌ایم به تعداد تمامی متقاضیان، منزل سازمانی احداث کنیم که در آستانه تحویل به کارکنان است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تأکید بر تکریم کارکنان شریف نیروی زمینی گفت: بی‌شک نهضت احداث منازل سازمانی تا رفع نیاز همه یگا‌ن‌ها با قدرت ادامه خواهد داشت.

وی با تأکید بر پیشرفت روزافزون در احداث منازل شخصی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری نیروی زمینی ارتش این است که کارکنان ارجمند در پایان خدمت با افتخار خود، پس از تحویل منازل سازمانی با احترام وارد خانه شخصی خود شوند، ما این گونه کارکنان شریف خود را مورد تکریم قرار می‌دهیم.

امیر سرتیپ حیدری در ادامه ضمن دیدار با کارکنان وظیفه، واژه "سربازی" را، زیبا و با قداست قلمداد و تصریح کرد: براساس فرامین فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) موظف هستیم تا محیط سربازی را برای سربازان خوشایند کنیم تا آن‌ها از قرار گرفتن در این محیط لذت برده و به گونه‌ای تربیت شوند که بتوانند در آینده به عنوان مدیرانی لایق، بار جامعه را به شایستگی بر عهده بگیرند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش سربازان را افرادی بی‌توقع و بی‌ادعا در راه اعتلای ارزش‌های والای اسلامی و الهی عنوان و خاطر نشان کرد: سربازان سلحشور و انقلابی کشورمان، برای برقراری آرامش و آسایش ملت تمام توان خود را بسیج کرده و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نخواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->